O Metalradu


Firma METALRAD d.o.o. je specijalizovana za prodaju i servis rezervnih delova za komercijalna vozila.

U svojoj ponudi nudimo više od 7.000 različitih artikala. Najveća potvrda našeg kvaliteta i uslužnosti je preko 500 zadovoljnih kupaca, od malih porodičnih preduzeća do velikih državnih kompanija sa kojima svakodnevno poslujemo. Glavna delatnost naše firme odnosi se na veleprodaju rezervnih delova za komercijalna vozila (kamione, autobuse, prikolice i poluprikolice).

MEtalRad Servis

Osnovani smo 1979. godine kao mala firma u privatnom vlasništvu koja se u tom periodu bavi mašinskom obradom metala iz koje će postepeno evoluirati u vodećeg proizvođača hidrauličnih cilindara na teritoriji Jugoslavije. Nakon nekoliko godina saradnje sa Nemačkom firmom FTE (tadašnji FAG) u domenu snabdevanja zaptivnog materijala za cilindre iz našeg proizvodnog programa, već krajem 90-ih godina postajemo zvanični zastupnik firme FTE – vodeće svetske firme u proizvodnji hidrauličnih cilindara za putnička i teretna vozila. Ubrzo nakon uspostavljanja te saradnje, postajemo i zastupnici drugih renomiranih svetskih kompanija kao što su: HALDEX, KNORR BREMSE, ASPOCK, RINGFEDER i druge…

Paralelno sa proširenjem prodajnog programa navedenom robom iz uvoza, vršimo stručnu obuku našeg osoblja za kvalitetnu reparaciju delova kočnih sistema gde akcenat stavljamo na reparaciju svih tipova disk kočnica, automatskih kočnih poluga,  hidrauličnih cilindara, pneumatskih ventila, vučnih kuka itd… (opširnije na stranici SERVIS )

Zahvaljujući direktnoj nabavci od velikih proizvođača delova prve ugradnje, možemo se pohvaliti značajnim brojem kupaca širom regiona uz zadržavanje povoljnih i atraktivnih cena. Naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom i širok asortiman uvek raspoloživih proizvoda služi nam da maksimalno doprinesemo održavanju jedne od liderskih pozicija u oblasti trgovine rezervnim delovima.

Posetite nas i lično se uverite u uslužnost našeg tima i kvalitet proizvoda koje nudimo.