SAF

Istorijat firme SAF počinje 1881 u Nemačkoj kada je napravljen napredniji model pluga. Ubrzo se porodični posao proširuje na proizvodnju čeličnih osovina za poljoprivredna vozila pod imenom Otto Sauer Achsenfabrik (SAF) I tako postaje jedna od vodećih proizvođača osovina i sistema ogibljenja za prikolice na području Evrope.

SAF_INTEGRAL_Head_Unit_Conversion_Kit_1

Ono što se u SAF-u posebno ističe kao garant kvaliteta jeste program uveden 1998 pod nazivom “Competence Guarantee” kojom SAF iskazuje garanciju na svoje osovine na 1 milion kilometara na period od 6 godina. Takođe, na tržištu su prepoznatljivi I po patentu INTEGRAL disk kočnice koji je predstavljen tržištu 2002-e godine.

U toku 2006-e godine, dolazi do spajanja fabrike SAF sa severno američkim proizvođačem delova za komercijalna vozila Holland Group Inc pa je trenutno firma prepoznatljiva pod imenom SAF-HOLLAND i predstavlja jednu od vodećih globalnih snabdevača za komercijalna vozila, prvenstveno prikolice I poluprikolice.

Pored raznih tipova osovina, u ponudi firme SAF-HOLLAND nalaze se i sedla, trnovi, stajni trapovi, komponente vazdušnog ogibljenja, disk kočnice…

saf int saf Intergaal Radkopf  SAF_MODUL_ETS
essay writing