Haldex

HALDEX je švedska kompanija čije su glavne aktivnosti vezane za proizvodnju delova za komercijalna vozila. Poslovanje Haldex-a podeljeno je u tri sektora:

Haldex razvija i snabdeva globalnu industriju komercijalnih vozila pouzdanim i inovativnim rešenjima sa fokusom na delove kočnog sistema i vazdušnog ogibljenja.

Među proizvodima najzastupljeniji su delovi kočnih sistema koji se ugrađuju na teška teretna vozila, prikolice i autobuse.

Haldex je svakakno najprepoznatljiviji i najpoznatiji svetski proizvođač kočnih poluga, odnosno kočnih ključeva i ono što ih izdvaja u odnosu na konkurenciju je da se samo Haldex ključevi nalaze u prvoj ugradnji kod svih evropskih proizvođača vozila i prikolica.

Kao najbolji dokaz kvaliteta Haldex ključeva jeste podatak da njihov radni vek traje čitavih 2.500.000 aktiviranja dok najbolje plasirani konkurent na uporednom testu nije u mogućnosti da izdrži ni 350.000 aktiviranja.

Drugi značajan dokaz kvaliteta je svakako brojka od 70.000.000 prodatih komada automatskih kočnih poluga što je brojka koju nisu postigli svi ostali proizvođači zajedno.

Među ostalim proizvodima po kojima je Haldex prepoznatljiv u domenu rezervnih delova su isušivači vazduha, pneumatski cilindri, separatori ulja, disk kočnice, ABS i EBS sistemi, ventili podizne osovine i ventili nivelacije jastuka.

 

MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

haldex modul air

 

 

 

 

 

 

 

MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

haldex consep

 

 

 

 

 

 

 

haldex modulx

 

 

 

 

 

 

 

haldex modult

 

 

 

 

 

 

 

haldex ebs

 

 

 

 

 

 

 

haldex ilas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

haldex colas+
essay writing