Aspock

ASPOCK SYSTEMS

ASPOCK SYSTEMS je vodeći evropski proizvođač kompleta svetlosne opreme za sve tipove prikolica. Pored toga, ASPOCK samostalno razvija i proizvodi sve lampe, konektore, razvodne kutije i snopove kablova za prvu ugradnju na automobilima, kamionima, motorciklima i poljoprivrednim vozilima. Strategija kompanije je zasnovana na stalnom razvoju sopstvenih proizvoda i usluga kako bi se održala liderska pozicija na tržištu.

Glavni cilj kojim se vodi ASPOCK je uvek smanjenje vremena potrebnog za montažu kao i smanjenje mogućih grešaka kupaca prilikom montaže.

aspock 31 2364 017 aspock 31 3302 007 aspock 31 6704 097 aspock 76 5100 007

 

 

 

 

 

 

Individualni sistemi – zadovoljni kupci

Od osnivanja 1977, ASPOCK SYSTEMS se fokusira na filozofiju koja ga je načinila jednim od vodećih proizvođača svetlosne opreme za vozila: razvoj posebno osmišljenih rešenja za svakog pojedinačnog kupca. Ovo je upravi i fleksibilnost koja je postala zaštitni znak ASPOCK SYSTEMS-a.

Inovativni proizvodi

ASPOCK kao obavezu shvata da kompetan proizvodni program kablova i svetlosnih sistema bude za korak ispred svog vremena, i na taj način predstavlja pionire u postavljanju novih standarda.

Konstantan rast

Centrala u Peuerbach-u u Austriji je doživela velika proširenja u oblastima proizvodnje, skladištenja i menadžmenta. Svake godine se dodatno investira u nova proizvodna postrojenja, opremu za testiranje i sisteme za razvoj kako bi zadržali visok nivo tehnologije izrade. Istovremeno, promoviše se i dalje obrazovanje i obuka zaposlenih, kako bi uvek imali pravi odgovor, kao što su na primer zakonski okviri za upotrebu svetlosne opreme.

 

Kao najprepoznatljivije delove iz proizvodnog programa ASPOCK izdvajamo i za 24V i za 12V sisteme sledeće proizvode:

aspock 24 7000 157 aspock 25 5000 501 aspock 25 6000 701 aspock 25 7000 501

 

 

 

 

 

 

Sve ovde navedena oprema je navedena u osnovnim varijantama, za detalje poput 4×2 konektora, LED sistema u lampama, integrisanih bočnih obeležnih svetala pogledajte dole priloženi katalog ili nas kontaktirajte.

Preuzmite Katalog 01 ›        
Preuzmite Katalog 02  ›