BPW

Firma BPW nastaje krajem 19-og veka u Nemačkom gradu Vilu (Wiehl) i za svo vreme postojanja bavi se kako proizvodnjom osovina za priključna vozila, drumske prikolice I poluprikolice, tako i za poljoprivredna priključna vozila.

Ono po čemu se BPW probio u sam vrh ponude osovina jeste predstavljanje tržištu ECO system ležaja osovine koji je predstavljen davne 1989-e godine na sajmu u Frankfurtu. Sa trenutnih 5500 zaposlenih I prometom od preko 1,1 milijardi evra na godišnjem nivou, predstavljaju vodećeg proizvođača delova podvoza za prikolice I poluprikolice. Osovine BPW važe za pouzdane, trajne i lake za održavanje i kao takve se isporučuju širom sveta u ukunoj količini od 388.000 komada samo u 2013-oj.

Sve ovo je omogućeno kroz globalnu mrežu, koju čine 50 sopstvenih predstavništava I preko 3200 servisnih partnera. Ukupno 10 proizvodnih pogona u Nemačkoj, Rusiji, Mađarskoj, Kini, Australiji i Južnoj Africi zahvaljujući standardizovanoj proizvodnji i montaži garantuju dobru saradnju sa kupcima, kvalitet I lojalnost dobavljača po kojoj je BPW veoma poznat.

Pored standardnih delova osovina, od skora BPW u ponudi ima i ECO Tronic EBS, električni kočni sistem kao i disk kočnicu ECO Disc brake kojom upotpunjuje svoju ponudu na tržištu.

02_01_04_01_Luftfederung_ECO_Air_COMPACT_Lenker_Stuetze_Daempfer_Achslift 3805165 bpw_1 BPW_ECO_Air_Compact
write my essay